Det ønsker Nanna sig i 2014

02-01-2014 16:25

Ridehesten.com har talt med nogle af Danmarks store rytterprofiler for at høre, hvad deres planer og ønsker på det sportslige plan går ud på i 2014

20-årige Nanna Skodborg Merrald er ungrytter i dressur, rider hos berider Michael Søgaard og har hesten Millibar e. Milan / Liberty Dane (opdr. Fritz Jensen) som sin faste Grand Prix-partner. Ekvipagen har haft et forrygende stævneår i 2013 med mange flotte placeringer og sejre - også i U25- og som seniorklasser og -mesterskaber! Blandt andet debuterede Nanna og Millibar i World Cup ved JBK i Odense og red endnu en World Cup-kvalifikation i Stockholm.

- Min plan er at starte World Cup-kvalifikation i Neumünster, og hvis det går godt, så starter jeg endnu en World Cup-kvalifikation i Göteborg. Alt efter resultaterne har jeg måske en mulighed for at kvalificere mig til finalen - det ville være ret vildt!

- Mit drømmemål for 2014 er at komme med på holdet til VM i Frankrig, men der er jo rift om pladserne, så det bliver ikke så let, men det kunne være vildt fedt, fastslår Nanna.

Udover Millibar har hun fire 5-års heste, som skal ud og se den store verden, og forhåbentlig gå 5-års championater til sommer. Desuden har hun JJ Defender, som hun håber at debutere i U25 i år.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen