Flot avancement fra Hosbond (video)

13-07-2023 18:51

Annika Knudsen Lorentsen

Anne Marie Hosbond red sig i dag forbi alle konkurrenterne, og sikrede sig dermed en sejr i finalen for 5-årige dressurheste ved Falsterbo Horse Show 2023

Copyright Ridehesten.com
Anne Marie Hosbond med Fabulosa. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen

I mandags red 49 5-årige dressurheste i kvalifikationen til dagens finale ved Falsterbo Horse Show 2023, og de 12 bedste af dem mødtes i dag i finalen. 

En af dem var Anne Marie Hosbond med Fabulosa e. For Romance I/ Depardieu som kom til finalen som den niendebedste ekvipage i et felt af ekvipager, som leverede et meget højt niveau i kvalifikationen. I dag holdt Anne Marie og Fabulosa deres høje niveau, mens nogle af de andre havde lidt udfordringer, og det betød, at Anne Marie Hosbond og Fabulosa vandt dagens finale med 77,267 procent. 

Copyright Ridehesten.com
Anne Marie Hosbond og Fabulosa på vej ind til præmieoverrækkelsen. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

– Jeg red jo faktisk til en højere score i mandags, så da jeg red ud tænkte jeg bare, at vi havde haft en god tur og var fint tilfreds, men jeg havde ikke regnet med at det ville holde hele vejen, selvom man selvfølgelig altid håber, fortæller Anne Marie. 

I videoen nedenfor kan I se et interview med Anne Marie, som fortæller om stævnet her i Falsterbo, hvor hun har flere heste til start på tværs af ungehesteklasserne og de internationale konkurrencer. 

Andenpladsen i dagen 5-års finale gik til svenske Carl Hedin med den velgående Skyline To B (SWB) e. Blue Hors St. Schufro/ Ampere. I dag blev Skyline bange for en paraply, og det kostede lidt i starten af et ellers flot program med mange fine momenter. Sammen opnåede de 77,194 procent og placerede sig lige akkurat bag den danske vinder. 

Copyright Ridehesten.com
Maria Anita Andersen med Vive la Reinne II. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen

På tredjepladsen blev det endnu en dansk rytter. Her red Maria Anita Andersen den svenskavlede Vive la Reinne II VH e. Revolution/ De Niro. Sammen opnåede de 75,885 procent. 

Fjerdepladsen gik til en danskavlet hest med en svensk rytter i sadlen. Her var det Emma Ahlberg med Franka e. Franklin/ Fürstenball (opdr. Bodil & Jan Pedersen). 

Hosbond bedste dansker i 6-års finale
Dagen på dressurbanen sluttede med finalen for 6-års heste, og her var Anne Maria Hosbond også den bedste dansker. 

Hun sikrede sig tredjepladsen med St. Tropez e. Santo Domingo med 76,681 procent. Denne klasse blev vundet af svenske Jeanna Högberg med Be Allex (SWB) e. Ampere/ Dalwhinnie. Andenpladsen gik til svenske Emma Jönsson med Gosling (SWB) e. Gammelenggårds Zappa/ Weltmeyer.

Resultat fra 5-års klassen.

Start- og resultatlister fra stævnet. 

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bachmann Andersen har kommenteret alle hestene i dagens finaler. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen