Jane sluttede flot i Falsterbo

17-07-2023 07:24

Annika Knudsen Lorentsen

Dressurdelen af Falsterbo Horse Show 2023 sluttede med den 1-stjernede Intermediaire, og her lykkedes det Jane Seup Jensen at sikre sig andenpladsen

Nyheden fortsætter efter annoncen

Et særdeles godt stævne for de danske dressurryttere sluttede i går eftermiddags med den 1-stjernede Intermediaire I, hvor der var et par danske ekvipager til start. 

Sejren i klassen gik til en rytter, som også næsten føles dansk. Her var det nemlig spanske Severo Jurado Lopez, som i mange år har været bosat i Danmark, og som nu driver sin egen forretning i Nordjylland. Han red den 8-årige Kentucky e. Desperado/ Jazz til 72,559 procent efter et stabilt program. 

Andenpladsen gik til danske Jane Serup Jensen, som var til start med 15-årige Desperada 13 e. Desperados/ Florencio (opdr. Peter Borgs). Sammen opnåede de 71,059 procent, efter et program, hvor den frie trav var det helt store højdepunkt. Ekvipagen leverede også et stabilt niveau, men lidt udfordringer med den forlængede skridt, betød, at de ikke tog sejren. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ekvipagen var også til start i fredags i Prix St. Georg, hvor de sluttede på en flot tredjeplads med 70,235 procent. 

Ved stævnet i Falsterbo, har der været topplaceringer både med de unge heste, og med de mere erfarne heste, og i går tog det danske landshold sejren i Nations Cup, hvilket betød, at Danmark har sikret sig andenpladsen i den samlede Nations Cup-stilling for sæsonen, kun overgået af Tyskland. 

Resultater fra Falsterbo.

Ridehestens fotografer var til stede ved stævnet, og billederne vil komme online hurtigst muligt.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner