U25 EM: Danskerne foreløbigt 2’er

24-08-2022 19:02

Christine Krogh Frausing
Skribent

Første dag ved U25 EM i dressur er netop overstået, hvor første halvdel af rytterne har redet holdkonkurrencen. Danskerne har leveret flotte resultater, og ligger foreløbigt på en andenplads

Copyright Ridehesten.com
Thea Bech og Dionisos. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag lød første startsignal ved EM i dressur for U25-rytterne. Mesterskabet afholdes i Budapest, Ungarn, og Danmark har 4 unge ryttere til start, og de udgør derfor også et hold i holdkonkurrencen.

I dag skulle de to første ryttere fra Danmark ride deres ridt til holdkonkurrencen, og her var det Laura Kristine Thorup og Thea Bech der skulle ligge ud med at repræsentere Danmark. Begge ryttere leverede et rigtig fint resultat, Thea Bech og Dionisos  e. Spielberg/ Sir Sinclair ligger sig nemlig ind på en individuel 2. plads med 72,971%, imens Laura Kristine Thorup og Blue hors Veneziano e. Blue Hors Vivaldi/ Blue Hors Donnerhall ligger sig ind på en individuel 3. plads med 71,882%. 

I hold-sammenhænge betyder det at Danmark ligger sig ind på en foreløbig 2. plads her efter første dag, hvor det er Tyskland der foreløbigt fører holdkonkurrencen. Deres bedste rytter, Helen Erbe med Carlos FRH, blev belønnet med 74,853% i dag. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I morgen skal holdkonkurrencen afgøres, og her er det for Danmark, Josefine Hoffmann og Hønnerups Driver e. Blue Hors Romanov/ Blue Hors Don Schufro samt Karoline Rohmann med Jakas Don Louvre e. Blue Hors Don Romantic/ Lauries Crusaor XX, der skal i ilden. 

Find start- og resultatlister her. 

 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen