Tvillinger i 4-års championatsfinale

26-08-2023 09:14

Annika Knudsen Lorentsen

I Pavo og Dansk Ride Forbunds championatsfinale for 4-års, er to heste med næsten samme navn. Faktisk er de tvillinger og født med få timers mellemrum hos familien Kramer, som står bag begge afkom, der nu har succes under to forskellige ryttere

Copyright Ridehesten.com
Jesper Meyenburg med Dolympic Z. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Når der i morgen afholdes finaler i Pavo og Dansk Ride Forbunds championater i springning hos Stutteri Ask, så bliver det med tvillinger til start i finalen for 4-års heste. 

Hestene Dolympic Z og D'Olympic L.A. Z er begge efter hingsten Dominator 2000 Z og trukket på hoppen Vinkenkamp's Olympic e. Cassini I/ Calvados, og opdrættet af Lars Kramer. Her stopper historien ikke, for de to afkom er tvillinger og født med få timers mellemrum. 

– Det er en sjov historie, at der er tvillinger i finalen for 4-års, og de er født med få timers mellemrum, fortæller Eva Kramer, som sammen med Lars Kramer, kan glæde sig over, at to af deres afkom har succes i championatsfinalen for 4-års. 

Copyright Ridehesten.com
Josephine Bøgh med D'Olympic L.A. Z. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dolympic Z går under Jesper Meyenburg henholdsvis 8 og opnåede 4 og 8,3 i de indledende konkurrencer torsdag og fredag. D'Olympic L.A. Z går under Josephine Bøgh og opnåede henholdsvis 8,0 og 8,2 i kvalifikationerne. Det bliver spændende at se de to heste i morgendagens finale, hvor de skal konkurrere mod 24 andre. 

De to tvillinger har altså begge vist et højt niveau i de indledende kvalifikationer, og dermed er de begge blandt de bedste heste i årets championat for 4-års heste. 

Start- og resultatlister fra stævnet på Stutteri Ask. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen