Tribler med hest i top 3 blandt 6-års i Spanien

24-03-2022 13:00

Christine Krogh Frausing
Skribent

En del danske ryttere har grebet foråret til at tage til udlandet og ride stævner, og en af dem er Peter Moos Tribler, der til formiddag har redet en flot 3. plads i hus, i en 6-års klasse på 125 centimeter. 

Copyright Ridehesten.com
Peter Moos Tribler og Miss App-S. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Peter og Pernille Moos Tribler har igennem Februar og Marts måned befundet sig i Spanske Oliva, hvor de har taget 6 unge heste med til start. En af dem er Miss App-S e. Bøgegårdens Apollo/ Baloubet du Rouet (opdr. Karen Kappel), der rides af Peter Moos Tribler, og til formiddag har de to redet en flot placering som nr. 3 i hus, i en 6 års klasse på 125 centimeter. De to red fejlfrit i begge faser, sluttede anden fase i tiden 34,79 sekunder.

Førstepladsen blev vundet af svenske Carl-Walter Fox med hesten Camaro CB e. Cantolar/ Classe VD, der red fejlfrit og med en andenfase tid på 31,47 sekunder. 

– Det er et helt fantastisk sted at ride. Her er rigtig gode baner, gode bunde og god banebygning, hvor man rigtig får trænet at galoppere og dermed uddanne hestene til de større baner, fortalte Pernille tilbage i februar, da Ridehesten lavede et portræt af parret, som kan læses her. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Nicolas og Søren Pedersen befinder sig ligeledes i Spanien endnu

Danske Nicolas og Søren Pedersen er ligeledes til start i Oliva endnu, og de skal begge ride en 145 cm klasse her til eftermiddag. Søren Pedersen kommer til start på Tailormade Carem Sandy e. London/ Sandro Boy, imens Nicolas Pedersen kommer til start på Tailormade Diarado's Boy e. Diarado/ Argentinus.

Følg resultater og se startlisten her

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner