Severo til mesterskab i Spanien

02-06-2016 15:09

Det spanske mesterskab i dressur bliver afgjort i de kommende dage i Valencia med et rekordstort antal ryttere til start. Blandt dem Severo Lopez der rider for Helgstrand Dressage - for det er nu det spanske OL-hold bliver sat

Copyright Ridehesten.com
Løber Severo og Lorenzo med det spanske mesterskab?

De Spanske Natioanle Mesterskaber startede i går med vet-check kl. 14.00, og som det ser ud i år, så sprænger dette års mesterskab alle rekorder med hensyn til starter og officiels til stævnet. Intet mindre end 20.000 euro skal uddeles i pengepræmier ved de forskellige klasser. Her bliver de bedste spanske ryttere samlet, og mange er kommet fra nær og fjern – her fra Danmark er Severo Jurado Lopez taget turen til Spanien sammen med sin hest Lorenzo e. Lord Loxley/Rubin-Royal, for at konkurrere om mesterskabet. Dette stævne vil også få indflydelse for hvilke spanske ryttere der udtages til OL i Rio, for at repræsentere landet. Dette har gjort den spanske stævnesæson ekstremt spændende og intens.

I dag starter det meskerskabsklassen med en Prix St. George som starter ca. kl. 16 - og her er Severo og Lorenzo nogen af de første der skal ride, fredag vil det være tid til Grand Prix Special og lørdag gælder det så Grand Prix Kür.

Hold øje med resultater fra klassen her

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen