Internationale danske placeringer

14-11-2022 06:13

Annika Knudsen Lorentsen

Weekenden sluttede med flere danske placeringer ved internationale stævner, heriblandt en placering i 145 cm til Clara Hallundbæk i Spanien

Copyright Ridehesten.com
Clara Hallundbæk med Noortje van het Houterhof. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Mange danske springryttere var i den forgangne uge til start ved internationale stævner rundt omkring i Europa. Et af stævnerne var Mediterranean Equestrian Tour i Oliva, Spanien, og her sluttede sidste uges stævne med flere danske placeringer. 

En af dem gik til Clara Hallundbæk der red sig til en placering i en 145 cm-klasse. Det gjorde hun med et fejlfrit ridt i sadlen på Noortje van het Houterhof e. Emerald van't Ruytershof/ Orlando. Ekvipagen sluttede som nr. 11 ud af hele 89 ekvipager. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved samme stævne blev Kamilla Ladefoged Rasmussen placeret med to heste i en 130 cm-klasse. Hun tog femtepldasen med My Boy 26 e. Mylord Carthago/ Sandro Boy og 11. pladsen med Colina 70 e. Colman/ San Patrignano Cassini.  Thomas Sandgaard blev ligeledes placeret. Det gjorde han i en 140 cm-klasse, hvor han red fejlfrit med Call Me Commander e. Casall/ Contender. 

Ved et andet stævne, denne gang i portugisiske Vilamoura, red Theodor Linde sig til en placering i en 145 cm-klasse i sadlen på Lehar e. Verdi/ d'Ukase. Ekvipagen red med et nedslag og blev nr. 17.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen