Tre interessante dressurhoppeføl under hammeren

17-10-2021 15:45
Avl

Når DWB World Cup Foal Auction løber af stablen i næste uge ved World Cup-stævnet i MCH Messecenter Herning, får du chancen for at erhverve dig disse tre interessante dressurhoppeføl

Copyright Ridehesten.com
JN's Know Me. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Kollektionen af 21 føl ved DWB World Cup Foal Auction den 23. oktober 2021 byder på fem springbetonede føl og 16 dressurbetonede, heriblandt disse tre interessante dressurhoppeføl.

Den mørkebrune JN's Know Me e. Knock-Out/ Skovens Rafael (opdr. Nikoline Gregersen & Jes Klestrup) er et velbygget, harmonisk, feminint og velrejst hoppeføl med et særdeles godt udtryk. Bevægelsen er velbalanceret, rummelig, taktfast og korrekt i alle tre gangarter. Afstamningsmæssigt er det interessant med både springblod og fuldblod i moderlinjen.

Copyright Ridehesten.com
Lobelia. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det storrammede og betydelige hoppeføl Lobelia e. Blue Hors Zackerey/ Lauries Crusador xx (opdr. Blue Hors ApS) er et yderst velfungerende hoppeføl med tre ekstremt gode gangarter, og samtidig kommer hun ud af en stærk hoppestamme. Moderen Lascona T er mor til flere gode dressurheste og bl.a. Karin Nissens succesfulde Scaglietti V. og Cecilie Lyndrups Senzai V., som er mor til vendetta CL, der for nyligt er solgt på Dansk Varmblods Elitefølauktion.

Micha Lindebjerg e. Blue Hors Monte Carlo TC/ Sandro Hit (opdr. Ulla og Kristian Bech) er et feminint, højtstillet, storrammet og elegant dressurhoppeføl af særdeles god type, hun er imponerende velgående i alle tre gangarter. Micha Lindebjerg er ud af en god gammel svenske hoppestamme, der i Danmark er kendt som Gasbin-stammen, og som ligger bag adskillige S-dressurheste og bl.a. guldmedalje- og elitehingsten Hesselhøj Donkey Boy og den tidligere danmarksmester i dressur Fitou L.

Se kollektionen her og find video af føllene.

Copyright Ridehesten.com
Micha Lindebjerg. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard.
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen