Tidsplanen for Tryon sprængt

15-09-2018 09:16

Britt Carlsen

Den enorme orkan Florence, som har vinde af orkanstyrke er på vej ind over North- og South Carolina, hvor WEG netop nu bliver afviklet - det betyder store ændringer i tidsplanen

Copyright Ridehesten.com

Den enorme orkan, som har vinde af orkanstyrke på hele 130 kilometer fra sit center og vinde af hård kuling helt op til 315 kilometer fra orkanens øje, vil lørdag aften og søndag give ekstrem meget regn over stævnepladsen i Tryon. Derfor er det nu besluttet at bruge hviledagen mandag til at lave ændringer i tidsplanen. 

Dressur bliver flyttet
Arrangørerne holder et vågent øje med vejret, men forventer at flytte søndagens kürfinale til mandag - tidspunktet er endnu ikke fastsat.

Military bliver delvist flyttet
Militaryrytterne skal ud på terrænbanen i dag, og her bliver starten kl. 11 lokaltid fastholdt, men intervallet mellem hestene på ruten bliver reduceret fra fire til tre minutter. Distancen er uændret på 5.700 meter, men der bliver nogle ændringer til to forhindringer på grund af bundforholdene. Og så forventes afgørelsen på militarykonkurrencerne, ridebanespringningen, at blive flyttet fra søndag til mandag. 
Lørdagens individuelle Reining finale il blive rykket frem til kl. 15 lokaltid. 

 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald