Tårnhøjt niveau og sejr til Emmalou Olsen (video)

01-02-2020 16:57

Annika Knudsen Lorentsen

En hel del ryttere formåede at ride fejlfrit på den svære bane i dagens kvalifikation i ungrytternes indendørs Agria DRF-Mesterskab, men bedst af dem var Emmalou Falck Gubi Olsen med Cooper

Copyright Ridehesten.com
Emmalou Falck Gubi Olsen og Cooper. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen

Niveauet var tårnhøjt blandt det ellers ikke så store startfelt der i dag var til start i kvalifikationen hos ungrytterne ved indendørs Agria DRF-Mesterskab. 27 ekvipager var til start og blandt dem red 9 fejlfrit. 

Hurtigst af de fejlfrie var Emmalou Falck Gubi Olsen med den 13-årige Cooper e. Lord Z/Polydox, da hun red i tiden 61.33 sekunder. Emmalou leverede sikker ridning, og har efter dagens sejr lagt sig i den bedst mulige position frem mod finalen, hvor der dog uden tvivl bliver kamp om medaljerne. Hør Emmalou fortælle om dagens ridt i videoen nederst i nyheden. 

Copyright Ridehesten.com
Camilla Mortensen og Handybeat. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen

Samme ryttere i top-5
Foruden vinderen af klassen, Emmalou var det faktisk kun to andre ryttere der tog sig af de bedste placeringer, eftersom to stærkt ridende piger red begge deres heste til top-5 placering. 

På andenpladsen og femtepladsen blev det nemlig Camilla Mortensen. På andenpladsen placerede hun sig med Handybeat e. Heartbeat/Diamant de Semilly (opdr. Carsten Carstensen) efter et fejlfrit ridt i tiden 63.39. Senere i klassen kom Camilla på banen med sin anden hest Daranta e. Heartbreaker/C-Indoctro og med den velspringende hoppe placerede hun sig som nr. 5. 

Copyright Ridehesten.com
Benedikte Rie Truelsen og Althea Nova Ask. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen

På tredje- og fjerdepladsen blev det sidste års guldvinder, Benedikte Rie Truelsen, som leverede to utroligt flotte ridt med sine heste. Først red hun Althea Nova Ask e. Nekton/Cor de la Bryére, og med den 12-årige hoppe red hun fejlfrit i tiden 65.25 og de endte som nr. 3. På fjerdepladsen placerede hun sig med Cassina Z e. Cassini I/Voltaire, samme hest som hun tog titlen med sidste år. 

Foruden de tre ryttere i top-5 red også Cecilie Amdi Juul med Cuverdo Z, Phillippa Wildfang Linde med Casmann, Kamilla Ladefoged Rasmussen med Quajongen Z og Christine Thirup Christensen med Afghan fejlfrit. 

7 ryttere kommer altså til morgendagens finale med 0 fejl, og det må derfor forventes at blive en tæt kamp om de tre medaljer. 

Se start- og resultatlister her.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen