Syvendeplads - og et kram fra stolt træner (video)

14-07-2017 15:36

Camilla Tiefensee Schrøder

Det går ikke altid perfekt, som man har planlagt, når man rider ind på dressurbanen, og det var tilfældet for danske Jeanette Haugaard i Future Elite-finalen i dressur ved Falsterbo Horseshow. Men hun tog det med et smil.

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

I onsdags startede Jeanette Haugaard flot ud med en fjerdeplads i første del af Gina Tricot Future Elite-klassen på sin 13-årige hoppe Stenholt Amilla e. Noir/Blue Hors Wold Class (opdr. Steen Stenderup).

Men i dagens kür-finale opstod der en del fejl undervejs. Ekvipagen endte på 68.167 %, hvilket ikke rakte til en placering.

Copyright Ridehesten.com
Traven var god, da Jeanette Haugaard red på banen på Stenholt Amilla
Nyheden fortsætter efter annoncen

– I dag har vi for mange fejl, der ikke plejer at være der. Hun bliver lidt spændt i galoppen, og det er, hvad der kan ske. Men traven var rigtig god. Så det var dejligt, siger Jeanette Haugaard til Ridehesten efter sit ridt, hvor hun også fik en krammer af sin træner, Ditte Mikkelsen.

– Hun syntes, at vi har været gode, selvom der kom for mange fejl. Hun er lige så stolt som jeg er, siger en glad Jeanette, som roser stemningen på Falsterbo og kommenterer sit ridt i nedenstående videoklip:

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen