Mandlig dominans i Solrød

11-04-2015 20:02

Solrød har i denne weekend slået dørene op til landsstævne i dressur for hest. Øverst på præmieskamlen i dag kunne man finde Jan Møller Christensen, Joachim Chr. Thomsen og Michael Søgaard

Med høj sol over Solrød Rideklub slog de i morges dørene op til MB2 for hest. Med et meget højt niveau i klassen, blev det Jan Møller Christensen på Rossetti, der med hele 74.34% som tog sig af sejren og lagde sig et godt stykke fra sine konkurrenter. På en delt andenplads, blev det Anne Troensegaard på Højmoses Leopold sammen med Michael Søgaard på Gallardo V., som begge opnåede 70.52%. Et lille stykke derfra blev det Nana Gajhede på Zoom-In Firfod på fjerdepladsen med 68.68%, mens Annica Frederiksen på Gunnarsholm's Snowlander indtog femtepladsen med 68.09% og henviste Sandra Aagaard Hyrm til sjettepladsen med 67.96%.

Derefter var det tid til Solrød Rideklub's jubilæums klasse som gik i Prix St. George. Her var hele 5000 kr. på højkant til vinderen af klassen. Niveauet blev bestemt ikke mindre end i MB2'en, i det at Joachim Chr. Thomsen red afsted med sejren på Søbakkehus Mia-Bella med hele 73.50%. Han lagde derved et godt stykke til klassens nummer to, en velkendt herre på præmieskamlen, Jan Møller Christensen denne gang på Lazanta Havdal med 70.43%. Meget tæt på Jan blev det på tredjepladsen, Caroline Aarosin på Daydream med 70.30%. Der var tæt kamp om de 3 resterende placeringer, men det blev Lone Madsen der med Don Chopin tog sig af fjerdepladsen med 69.64%, mens Kathrine Springborg på May Candeloro blev placeret som nummer fem med 69.51, Charlotte Heering på Bufranco blev nummer seks med 69.43% og Marie-Louise Larsen på Don Cerruti indtog syvendepladsen med 69.03%. 

Dagens sidste klasse gik i en Grand Prix. Endnu engang var det det mandelig køn som kunne stille sig øverst på skamlen. Denne gang var det Michael Søgaard på Hoftanz som opnåede 71.13%, mens Karin Nissen med Quite Lovely (SWB) tog sig af andenpladsen med 70.66%. Klassen sidste placering som nummer tre blev Michala Damm - Frydenberg på Heslegård's Rismon med 68.93%.

Stævnet fortsætter til i morgen hvor der endnu engang bliver vist flot ridning. 

Ridehestens fotograf var tilstede under dagens klasser. Billederne kan se på Ridehesten.com en af de første dage i næste uge

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen