Svensk OL-guldhold hædret ved svensk sportsgalla

18-01-2022 16:03

Annika Knudsen Lorentsen

Ved det svenske sportsgalla, som blev afholdt i går, blev det svenske OL-guldhold hædret med hele to priser, og det var dermed en historisk dag for svensk ridesport

Copyright Ridehesten.com
Fra venstre: Henrik von Eckermann, Malin Baryard-Johnsson og Peder Fredricson. Foto: Pressefoto
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved det årlige sportsgalla i Sverige blev det svenske OL-guldhold hyldet, da de vandt prisen som årets hold for deres præstation ved OL i Tokyo. 

For præstationen modtog de ligeledes Radiosportens Jerringpris, som er en pris, som kanalens sportssektion uddeler til den bedste sportspræstation i løbet af året. Denne pris bliver afgjort efter en afstemning, og her har flest altså stemt på ridesportens store vinder, OL-guldholdet fra Tokyo i 2021. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

OL-holdet bestod af Peder Fredricson, Henrik von Eckermann og Malin Baryard-Johnsson, mens Rolf-Göran Bengtsson var reserve. Peder Fredricson var ligeledes nomineret i kategorien som årets bedste mandlige idrætsudøver i Sverige, mens landstræner Henrik Ancarkrona var nomineret i kategorien som årets bedste landstræner. 

Årets galla var altså en stor succes for svensk ridesport, med mange nomineringer og tildeling af to priser. Læs mere om gallaet her.

 

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing