Tak til Flip's Little Sparrow

23-12-2022 17:53

Mille Albinus Hjermitslev

Den 16-årige, SWB hoppe og Stephanie Holméns tophest gennem fem år, Flip's Little Sparrow indstiller karrieren

Copyright Ridehesten.com
Flip's Little Sparrow og Stephanie Holmén ved Nations Cup i Uggerhalne tidligere på året. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

- Sparven. Tak for at du har taget mig verden rundt i fem år. Tak for at du altid gjorde dit bedste. Tak for at være højdepunktet hver dag, både hjemme og til stævne. Kommer til at savne dig meget. Verdens bedste både udenpå og indeni. Tænk at jeg fik lov at være din rytter, og at vi blev sådan et match. Tak for alt. Sådan skriver den svenske springrytter, Stephanie Holmén i dag på Instagram og annoncerer dermed, at hendes tophest skal pensioneres. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Flip's Little Sparrow e. Cardento 933/ Robin Z er efter Malin Baryard-Johnssons tidligere tophest, hoppen Butterfly Flip. Sparrow har en lang og succesfuld karriere bag sig både med Stephanie Holmén og tidligere med den svenske springlegende, Peder Fredricson. Med Holmén vandt Sparrow World Cup kvalifikationen i Zürich i 2016 og har blandt andet været en del af Sveriges hold ved Nations Cup finalen flere gange. Deres sidste stævne sammen blev ved Sweden International Horse Show i november, hvor de sluttede på toppen ved at vinde en 150 cm klasse. 

Copyright Ridehesten.com
Flip's Little Sparrow og Peder Fredricson ved Hingstekåring i Herning 2017. Foto: Ridehesten.com/Nanna Nørgaard
Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing