Succesen fortsætter for de danske springryttere

08-04-2022 21:47

En lang række danske springryttere er i denne uge draget til udlandet for at ride internationale stævner og her fortsætter de gårsdagens succes ved, at ride adskillige placeringer hjem i både Holland og Belgien

Copyright Ridehesten.com
Karoline Sloth Kjær på Cocorico de Riverland og Frida Munk Lassen på Valerie Ask. Foto: Privat

Danske placeringer i Belgien
Der er relativt stille på stævne-fronten herhjemme i denne uge og derfor har en lang række danske springryttere benyttet chancen og er taget til udlandet for at starte. Allerede i går var mange af de danske ryttere særdeles velspringende og red adskillige placeringer hjem, som man kan læse mere om HER og HER

Flere af de unge ryttere er taget til Sentower Park i Opglabbeek, Belgien, og her blev det i dag til placeringer for både Frida Munk Lassen på Valerie Ask e. Larimar/Quite Capitol (opdr. Stutteri Ask) og Karoline Sloth Kjær på Cocorico de Riverland e. L’Arc de Triomphe/Kashmir Van Schuttershof, som blev henholdsvis nummer fem og seks i juniorrytternes 140 cm. Grand Prix. 

Tidligere på formiddagen havde Frida allerede redet en placering hjem med Chaleen 3 e. Cellestial/La Matin, da de i juniorernes 130 cm. blev nummer seks. 

Resultater fra stævnet.

Stor dansk succes i Kronenberg
Det kan ikke tælles på to hænder, hvor mange placeringer der står et dansk flag ud fra efter dagens klasser i hollandske Kronenberg. Der er nemlig væltet ind med placeringer til de danske ryttere, blandt andet i CSI2*-klasserne, hvor Martin Knudsen blev placeret i to af klasserne. I 140 cm-klassen blev han placeret som nummer ni på DV-hingsten Volstrups Cash e. Casillas 2/Churchill (opdr. Pia Holländer og Henning Jensen), hvor Kim Kristensen på Carpe Diem van de Geeneinde Z e. Connor 48/San Patrignano Cassini fulgte på 10. pladsen. Efterfølgende blev det til endnu en placering, da Martin blev nummer syv i 145 cm på DV-hesten Schweinsteiger e. Lux Z/Churchill (opdr. Karina Hein).

I 135 cm-klassen blev det til hele fire danske placeringer, hvor Gitte Dahl og Conan e. Cristo/ Alcatraz blev bedste dansker som nummer fire, mens også at Søren Møller Rohde, Jessica Toelstang og Jennifer Pedersen blev placeret i samme klasse. 

Se flere af de gode danske resultater fra stævnet HER og Martin Knudsens tur på Schweinsteiger  herunder.

Gode U25-ryttere på Zangersheide
Flere af de unge ryttere har taget turen til Zangersheide i Belgien og her havde flere af U25-rytterne gode runder i dag. I 135-klassen besatte Emil Hallundbæk på Caricca e. Carrico/Staron femtepladsen mens Philippa Wildfang Linde på Fafira W fulgte lige efter på sjettepladsen. 

Det blev også til en dansk sejr i Belgien, da Rosemarie Heering og Luigi red sig helt i toppen af 115 cm-klassen. 

Resultater fra stævnet.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen