Succes for de danske ryttere ved AEG i Norge

21-02-2017 10:12

Sophie Dahl Hedegaard

Flere danskere er i denne uge til start ved AEG stævnet i Norge, hvor mandag bød på flotte sejre og placeringer til de danske ryttere

Copyright Ridehesten.com
Nikolai Kowalski og Gevelts Dona Tella
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ponyerne til tops
I CDIP Ponyhold konkurrencen ved AEG stævnet i Norge var det mandag formiddag de to danske ponyryttere, der kunne stille sig øverst på skamlen. Det blev Claudia Kjær, der trak det længste strå sammen med sin pony Adriano B e. De Angelo B/ Flying dream, der kunne placere sig som nummer 1 med en procent på 69,308%. Det var kun marginaler, der skilte de tog danskere ad, og Laura J. Rasmussen og Hedemand’s Megare e. Chamberlain/Fadjec OX (opdr. Hans Hedemand) kunne ride sig ind på en flot andenplads med 69,205%.

Copyright Ridehesten.com
Claudia Kjær og Adriano B

Placeringer i Prix St. George
I CDI3* Prix St. George var der også placeringer til danskerne. For Susanne Møller Wallin og Sir James e. Sir Donnerhall l/ Weltmeyer blev det til en andenplads med 71,289% kun overgået af svenske Jeanna Högberg og Fiorucci HT med 71,974%. Resten af placeringer tilgik også danskerne. Allan Skov og Midtgaardens Showhit e. Sunset Hit/ Bøgelys Camaro (opdr. Henning Bjerre Lauridsen) red til 69,079%, og en tredjeplads. Nikolai Kowalski og Kronborg’s Highlight e. Hochadel/ Riccione blev nummer fire med 66,895%, mens Martin Christensen og Eviva e. Estobar NRE/ Wolkenstein ll besatte femtepladsen med 66,579%.

Copyright Ridehesten.com
Susanne Møller Wallin og Sir James
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sejr i Grand Prix
I CDI3* Grand Prix blev det igen til succes for Nikolai Kowalski. Sammen med hoppen Gevelts Donna Tella e. Blue Hors Don Schufro/ Warkant vandt han klassen med 69, 300%, foran norske Stine Marie Gøtesen på Danilla e. Blue Hors Don Romantic/Schwadroneur med 67,860%. Karin Nissen sørgede for dagens sidste danske placering, her var det Karin Nissen og Eno e. Eskadron/ Pardon, der med 66,840% placerede sig som nummer tre.

Se stævnets resultater HER.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner