Anna og Danciero fortsatte succesen

27-04-2024 12:14

Horses and Dreams Hagen: Dagens første klasse i Hagen er nu afsluttet og her gentog Anna Kasprzak og Danciero torsdagens succes ved at blive nummer tre i Intermediare I

Næsten for første gang i denne uge begynder vejret at være helt tåleligt i Hagen, og det er tydeligt at mærke, hvordan det glæder både ryttere og publikum. Efter et par dage, hvor der nærmest ikke har været noget publikum, begynder de så småt at pible frem, og det løfter stemningen i det tyske.

I dagens første klasse var der 26 ekvipager til start i Intermediare I, og i toppen af klassen blev resultatet fuldstændig det samme som i torsdagens Prix St. George.

Hjemmebanerytteren Frederic Wandres og Quizmaster FRH, e. Quasar de Charry/Velten Third, havde lidt småfejl i dagens program, men med 72,82% kunne de tilføje endnu en sejr til deres CV. Tyske Lena Haßmann og den tidligere UVM-deltager Belinda FRH, e. Bon Coeur/Royal Blend, havde også lidt småproblemer i to'er changementerne, hvor hoppen slog fra flere gange, og det kostede dem værdifulde point. Alligevel blev de nummer to med 70,38%, blot en mulehår foran klassens eneste danske ekvipage.

Anna Kasprzak har haft et succesfuldt stævne her i Hagen, da hun og UVM-vinderen som 7-års, Danciero, e. Dancier/Floriscount, startede stævnet ud med en tredjeplads i torsdagens Prix St. George. Hannoveranervallakken startede ganske godt ud med et flot og flydende travprogram efterfulgt af fri skridt, og samtlige dommere belønnede det med 7,5. Tre'er changementerne var helt i særklasse, og det blev belønnet med flere ottere og sågar et ni-tal fra den ene dommer. Desværre mistede Danciero lidt koncentrationen inden den første galoppirouette, hvilket gjorde, at han faldt i trav, og det blev rigtig dyrt i det samlede resultat. Anna var dog stadig og meget forståeligt tilfreds med præstationen, som rakte til 70,23% og en tredjeplads.

Klassens resultat.

Stævnet start - og resultatlister. 

Hør Anna fortælle mere om dagens tur samt stævnet i Hagen herunder.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner