Topplaceringer til Josephine Gert Nielsen

15-09-2019 11:07

Josephine Gert Nielsen og Caroline S Jørgensen har begge vist dannebrog frem på de belgiske dressurbanerne denne weekend, hvor det er blevet til flere placeringer og sejre

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

To danske dressurponyryttere har denne weekend deltaget i CDI-stævnet i belgiske Waregem, og de unge talenter har i den grad vist dannebrog frem på dressurbanerne, hvor det er blevet til både sejre og placeringer.

Fredag lagde rytterne ud i holdkonkurrencen for ponyer, hvor Josephine Gert Nielsen og hoppen Dot Com red sig ind på en flot andenplads med den fine score af 71,952%. I samme klasse snuppede Caroline S Jørgensen og Dr. Doolittle 38 sjettepladsen med 69,286 %.

Blandt 19 konkurrenter red lagde Josephine Gert Nielsen og Dot Com sig helt i spidsen i lørdagens individuelle konkurrence, og ekvipagen landede en sikker sejr med 74,595 %, mens Caroline S Jørgensen og Dr. Doolittle 38 tog fjerdepladsen med 71,171 %.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag, søndag har ponyekvipagerne endnu engang leveret flot dressur i dagens kürprogram. Begge ekvipager leverede weekendens bedste ridt, og Josephine Gert Nielsen og Dot Com, der for nylig vandt DM for kat. 2-ponyer, viste endnu engang, hvad ekvipagen kunne, og de leverede et flot program med flere highlights, hvor blandt andet overgangene skal fremhæves. Af dommerne blev makkerparret belønnet med suveræne 78,042 %.

Caroline S Jørgensen og Dr. Doolittle 38 leverede også deres bedste præstationen for weekenden, og af dommerne blev ekvipagen belønnet med 74,458%. Caroline S Jørgensen blev for nylig nummer 5 ved DM for kat. I ponyer.

Se alle resultaterne HER

 

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner