Dobbeltsejr for Josephine Gert Nielsen i Tyskland

29-04-2022 15:35

Flere dressurryttere er i denne weekend draget til internationale stævner, blandt andet ponyrytteren Josephine Gert Nielsen, som de seneste to dage har sørget for danske sejre i tyske Troisdorf

Copyright Ridehesten.com
Josephine Gert Nielsen og Kastanienhof Crimson Gold WE. Foto: Amalie Gert Nielsen

Det vrimler med gode danske dressurresultater i udlandet og én af dem som har sørget for at få hejst det Dannebrog i udlandet, er Josephine Gert Nielsen.

Josephine og en række andre danske dressurryttere, er i denne uge til start i Troisdorf, Tyskland, og her har hun med sine to ponyer haft stor succes. I går blev det til en sejr med 73,04% på unge Kastanienhof Crimson Gold WE e. Cockney Cracker/Tetworth Crimson Lake og på de efterfølgende to placeringer, var der også dansk islæt. På andenpladsen fulgte den tidligere europamester med Alexander Helgstrand i sadlen, nemlig Adriano B e. De Angelo B/Flying Dream, som nu rides af tyske Hubertus Stallmeister. På tredjepladsen fulgte DSP-ponyen Tovdal's Golden Future Imperial e. CJ Chargon Bredager/Rytterbjergets Imperial, som er opdrættet af danske Henning Møller Hansen. 

I dagens PRM-klasse formåede Josephine Gert Nielsen endnu engang at få spillet den danske nationalmelodi, da hun igen med Crimson sejrede med 71,66%. Udover det blev hun i dag også nummer tre i samme klasse på Strandgaards Doleys e. Dr. Doolittle/Dance Of Joy W (opdr. Stutteri Følle Strandgaard) med 70,54%.

Den schweiziske rytter Philine Brunner har flere gange investeret i DV-heste, blandt andet Straight Horse Don Tamino e. Totilas/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Straight Horse ApS) og Gaston e. Grand Galaxy Win/ Fürstenball (opdr. Lisbeth B. Andersen). Nu er hun igen aktuel på en DV-heste, denne gang på hoppen Terpling’s Ravena DWB e. Revolution/Weltjunge (opdr. Heima Poulsen) som i ved stævnet i Troisdorf, red 5-års klasserne på både i år og i dag. Begge dage blev ekvipagen nummer to med blandt andet 8,7 for trav.

Stævnets start- og resultatlister.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen