Mange danske placeringer på Sentower Park

30-01-2022 07:05

Annika Knudsen Lorentsen

I går lykkedes det flere af de danske ryttere, der er til start ved det internationale stævne i Opglabbeek, Belgien at vinde præmier

Copyright Ridehesten.com
Rasmine Laudrup med Granato. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er altid spændende at følge de danske springryttere, som er særdeles aktive ved forskellige internationale stævner i Europa, og denne weekend er ingen undtagelse. 

I går lykkedes det de danske ryttere at få en del placeringer ved det internationale stævne på Sentower Park i Opglabbeek, Belgien. 

Dagen startede med en 125 cm-klasse, hvor Cecilie Duelund Vestergaard red sig til en fornem tredjeplads ud af 56 ekvipager. Det gjorde hun i sadlen på den 12-årige Capona e. Cantoblanco/ Bøgegårdens Apollo (opdr. Peder Frederiksen). I sammen klasse blev Rasmine Laudrup placeret som nr. 10 med den 8-årige Clear Flight e. Cristallo 7/ Graf Grannus. 

Toelstang 2'er i 135 cm
Tre placeringer ud af tre mulige er det blevet til for Jessica Toelstang og den velspringende hoppe Gwintosca HBC, som er til salg her på Ridehesten. I går sluttede ekvipagen stævnet af med at vinde en flot andenplads i den 135 cm høje-klasse. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I 135 cm blev Theodor Linde ligeledes placeret. Han endte som nr. 11 med Lehar e. Verdi/ d'Ukase efter en flot fejlfri runde. 

Cecilie Duelund Vestergaard blev også placeret i 120 cm-klassen, hvor hun med Galida von Worrenberg e. La Calidad/ Acorado blev nr. 4 ud af 26 ekvipager. 

Resultater fra stævnet. 

 

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen