Stort følskue i Region 4

19-07-2011 07:52

Signe Wiese

Avl
På nuværende tidspunkt er der tilmeldt knap 180 føl, samt en samling til årets Dansk Varmblods følskue i Region 4, der afholdes d. 30. juli i Sdr. Hygum
Copyright Ridehesten.com
Det bedste springbetonede hingsteføl i Region 4 i 2010 blev Hattrick e. Heartbeat fra Carsten Carstensen i Rødekro. (Foto: Ridehesten.com)

Følskuet starter kl. 9.00 og afvikles i to ringe, som placeringsmæssigt gør det muligt for publikum, at følge med i begge samtidig. På regionens hjemmeside ligger der program for dagen og afstamningsoplysninger på føllene. Som altid er der flotte præmier: Til bedste hoppeføl af springafstamning er der en bedækning fra Stald Cajus Til bedste hingsteføl af springafstamning er der en bedækning fra Schou & Skouboe Til bedste hoppeføl af dressurafstamning er der en bedækning fra Stutteri Klosterheden v. Margit Ørum Til bedste hingsteføl af dressurafstamning er der en bedækning fra Stutteri Klosterheden v. Margit Ørum Der er gratis entre og pølser på grillen, så mød op til en festlig dag i Sdr. Hygum og nyd de mange smukke føl. Mere info via link til højre.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen