Region 7 holder medlemsmøde på tirsdag

06-10-2018 11:19
Avl

Når Dansk Varmblods region 7 afholder medlemsmøde på tirsdag den 9. oktober 2018  i Skalborg, kommer forbundets avlskonsulent Karina Christiansen og holder oplæg omkring hestens genetik og dens indflydelse på avlen

Copyright Ridehesten.com

På tirsdag den 9. oktober 2018 kl. 19.00 holder Dansk Varmblods region 7 medlemsmøde i Agri Nord Idrætscenter, Skalborg (mødelokale 1). Arrangementet er gratis for DV-medlemmer og medlemmer af Ung i DV. Der vil blive serveret brød og kage med kaffe.

Bestyrelsen glæder sig til at se alle til en hyggelig og faglig aften, hvor vi byder velkommen til Dansk Varmblods avlskonsulent Karina Christiansen, som vil forestå et oplæg omkring hestens genetik og dens indflydelse på avlen.

 

Foreløbig dagsorden:

  1. Kom og få indblik i hestens gener og få værdifuld viden med hjem til avlsarbejdet. Avlskonsulent Karina Christiansen kommer og holder oplæg omkring hestens genetik og dens indflydelse på avlen.  Karina  vil komme ind på emner som bl.a. genomisk selektion og WFFS. Der vil være rig mulighed for diskussion og  spørgsmål  undervejs.
  2. Fra Hovedbestyrelsen
  3. Evaluering af årets aktiviteter i Dansk Varmblod
  4. Repræsentantskabsmødet 2019 – forslag/punkter til diskussion
  5. Evt.
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen