Store oplevelser forude

26-06-2019 20:26

Rikke Arkesteijn

Lørdag d. 29. juni afholdes Nordisk Baltisk Mesterskab i distanceridning i Estland. Jeg har fået den fantastiske mulighed at deltage ved dette stævne, og vi glæder os

Copyright Ridehesten.com

I den forrige stævnesæson havde jeg en norsk hest til låns, som jeg havde muligheden for at træne og ride stævner på. Hesten hedder Shanameh, og hun er 7 år gammel. Jeg red to stævner på hende her i Danmark, og i marts i år red jeg hendes første 80 km i Norge. Nu er hun klar til at ride internationale stævner, og skal ride CEI1* 80 km for youngridere på lørdag. Jeg har været så heldig, at jeg skal være chauffør på hende, og det bliver en helt fantastisk oplevelse.

Shanamehs ejer skal selv ride mesterskabet for seniorer, og har derfor muligheden at tage Shanameh med på turen.  Det er tredje gang jeg skal ride NBC, og i år er det sidste gang som youngrider, inden jeg bliver senior. Shanameh bliver kørt til Estland via Sverige og med færge fra Sverige til Estland, mens vi tager flyet fra Danmark.

Copyright Ridehesten.com

Jeg håber at de alle har en god rejse, så vi er klar til på lørdag. Med mig har jeg min mor og min veninde som skal være hjælpere, da hjælpere som sagt er en vigtig del af distancesporten, kan jeg ikke undvære dem. Min mor har været med til stævner lige siden jeg startede, så hun har rigtig godt styr på det. Min veninde har været med et par gange her i Danmark, men jeg er sikker på at de nok skal klare det godt. Jeg har aldrig været til stævne i Estland før, så det bliver en oplevelse at se ny natur og ride et sted hvor jeg aldrig har været før. Heldigvis kender jeg hesten som jeg skal ride på, og jeg glæder mig helt vildt til at se og ride på hende igen. Jeg er den eneste danske rytter som skal starte til mesterskabet, men heldigvis har vi gode norske venner, som vi kan hygge med! Vi glæder os helt vildt til denne fantastiske oplevelse, og jeg lover at der kommer en ny opdatering når vi kommer hjem igen! Hvis du ikke kan vente, så følg vores Facebookside ”Endurance Team Arkesteijn”, her vil vi opdatere løbende under hele stævnet.

Kristine Ulsø Olsen

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen