Året der gik i Team Arkesteijn

24-12-2020 10:53

Rikke Arkesteijn

Distancesæsonen 2020 er slut, og der går lige et par måneder inden stævnerne starter igen. Vi kan se tilbage på et relativt roligt år, i distanceridningens tegn, men der er dog stadig nogle gode oplevelser at snakke om

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Efter et år med meget få stævner, har det ikke været det mest spændende år, men der er dog stadig sket lidt. Efter den første corona-bølge i foråret, var vi så heldige at komme til et par stævner. Sadeeq har i år gennemført 1 LA 60 km, hvilket kvalificerede ham til MA 80 km. Efterfølgende gennemførte han (med en delt 1. plads) sin første MA 80 km. Dette klarede han super godt, og vi mangler kun én mere af samme længde for at kunne ride internationalt. Vores plan var, at han skulle det i efteråret, men med endnu flere aflyste stævner, så valgte vi at vente til næste år. Sadeeq bliver kun 7 år til næste år, så vi har ingen stress overhovedet.

I sommers købte jeg en ny hest, Ezra, og han er ved at falde rigtig godt til sammen med de andre heste i flokken. Planen er, at han snart skal tilrides, og måske kan han komme ud til et par små stævner til næste år.

Det blev til et enkelt internationalt stævne i år, for i oktober var jeg hjælper for en anden dansk rytter til et stævne i Holland. Det er altid dejligt at komme ud til nogle større stævner, hvor man møder venner og bekendte fra hele verden.

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Udover de rigtige stævner, er det også blevet til et par online-ridt. Det har været en rigtig god anledning for at komme ud og ride sammen med nogle andre heste og ryttere, som vi jo ikke har set så meget til i år. Sidst red vi med til Vølveridtet, hvor alt overskuddet gik til misbrug og mobning. Så hvis man kan ride, samtidig med at man støtter en god sag, så bliver det næsten ikke bedre.

Hele teamet kan godt mærke, at vi savner at komme ud til stævner, hvilket også bekræfter os i, at vi elsker det vi laver, og at vi helt klart skal blive ved med det.

Lige nu holder alle hestene lidt vinterferie, og vi begynder stille og roligt at se frem til et 2021, som forhåbentligt bliver med flere stævner og mere aktivitet end det foregående år.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen