Stjernen Zhaplin Langholt er fløjet tilbage

23-02-2018 15:29

Efter Zhaplin Langholt har været på "promotion tour" for Helgstrand Dressage i Florida, USA,  er den unge sorte stjerne fløjet retur over Atlanten for igen at gøre de danske stævnepladser usikre

Copyright Ridehesten.com
Stjernen Zhaplin Langholt er fløjet tilbage sit hjemland.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den unge danske DV-vallak Zhaplin Langholt e. Zonik/ Stedinger (opdr. Bente Graasbøll og Ole Magnus Jensen) må være noget af det ypperste, verden kan byde på af dressurheste af årgang 2013.

Under Simone Pearce blev han bedste danske hest ved DRF's championatsfinale for 4-årige dressurheste i oktober måned, og i november måned opnåede han det bedste resultat på landsplan med berider Søren Wind i sadlen.

Da Zhaplin Langholt i slutningen af november sidste år drog til Wellington i Florida, USA,  sammen med 23 andre dressurheste fra Helgstrand Dressage, var det til stor ærgrelse for de mange, der ønskede at se hesten i unghestechampionatet i Herning i år.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Efter at have medvirket til at markedsføre Helgstrand Dressage i USA er den unge dressurstjerne vendt tilbage. Han landede i går aftes sammen med hestepasser Mikkala Krog.

Zhaplin Langholt er nu i stand til at gøre Blue Hors Unghestechampionat ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning i uge 10 ekstra spændende. Dog forbliver hans seneste rytter Søren Wind foreløbigt i USA, og hans tidligere rytter Simone Pearce har netop brækket en hånd og arm. Hvem der bliver Zhaplins fremtidige rytter er endnu uvist.

Se de kvalificerede heste til Blue Hors Unghestechampionat i Herning HER.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen