Status på de danske militaryryttere ved NM

18-09-2016 07:32

Alle danskere kom fredag godt fra start i dressurdelen, i går var det så terrænet der ventede de mange danske ekvipager, og det var med blandet succes

Copyright Ridehesten.com
Julie Müller med Sissi.dk Tento ved EM for ponyer på Vilhelmsborg

Det danske seniorlandshold mødte desværre en del udfordringer på terrænbanen lørdag. Desværre faldt Cecilie Eriksen af og Niels Goldschmidt red forkert bane, hvilket betød at danskerne nu er ude af spillet i forhold til holdkonkurrencen. Derimod ser det ganske fornuftigt ud i forhold til den individuelle konkurrence, hvor Anne-Dorthe Møller og Mr. Chaplin ligger på en foreløbig tredjeplads og Ole Bay Jensen og Harry Potter ligger på en femteplads.

Anderledes godt går det for de danske junior/ungryttere, der lige nu ligger nummer to i holdkonkurrencen. I det individuelle mesterskab ligger danske Sara Strøm Bech og Dicte Aldrup på en foreløbig fjerdeplads. Alle ryttere havde gode ture i terrænet.

Succesfulde ponyer

For de danske ponyrytteres vedkommende er der stor succes ved NM. I spidsen for den individuelle konkurrence ligger lige nu Victoria Suzette Kahr og Søndermarkens Julius, der både i dressur og terrænet har vist storform. Resten af ponyholdet har også haft gode ture i terrænet, og det bliver spændende at følge alle danskerne i dagens konkurrence.

Se alle resultater fra stævnet HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen