Banedesignere ved DM: – Det er fantastiske rammer (video)

30-04-2022 20:03

Annika Knudsen Lorentsen

Christian Eilschou Holm og Bo Bak Andersen er en del af banebygger-teamet ved DM-stævnet hos Absolute Horses, og de fortæller, at de begge er glade for at bygge i rammerne på Tågerup, og at det i år har været spændende at have to hollandske banedesignere som er på besøg i Danmark som optakt til VM i Herning

Copyright Ridehesten.com
Christian Holm og Bo Bak Andersen. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

År efter år har banedesignere sat en ære i at bygge gode baner ved DM-stævnet hos Absolute Horses. I år er 12. og sidste gang i denne omgang, og to af de erfarne danske banedesignere Christian Eilschou Holm og Bo Bak Andersen fortæller, at det er en fornøjelse at bygge ved mesterskabsstævnet. 

– I år er vi faktisk så heldige, at der har de bestilt godt vejr hele vejen igennem, fortæller Christian, mens Bo fortæller om, at det har været spændende at have to hollandske banedesignere på besøg.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– De har gjort et rigtig fint job igennem hele weekenden, der er ikke så meget anderledes fra det danske, fortæller han. I videoen nedenfor kan I høre hele interviewet med Bo og Christian. 

I dag har banebygger-teamet bygget de to af de fire mesterskabers finalebaner, mens de i morgen slutter stævnet af med at bygge et par øvrige klasser, DM for senior og Agria DRF Mesterskabet for juniorryttere. Sammen med Christian, Bo og de hollandske banedesignere er banedesigner Rasmus Rise ligeledes en del af teamet ved dette stævne sammen med flere frivillige hjælpere. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen