MCH-prisen til Bo Bak Andersen

10-03-2024 07:53

Før nytår kontaktede Dansk Varmblod Bo Bak Andersen, for at fortælle ham, at han var blevet valgt som prismodtager af MCH-prisen – det glædede ham meget

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

MCH Prisen er blevet uddelt hvert år siden 2004. Prisen gør det muligt for Dansk Varmblod at hædre personer, som har ydet en ekstraordinær indsats for forbundet.

Det er vi meget taknemmelige for, indledte Dansk Varmblods formand Jan Pedersen. I år er det første gang prisen blev uddelt post mortem; nemlig til banebygger Bo Bak Andersen. Vi mistede Bo i en alder af 70 år i starten af februar. Omkring nytår kontaktede vi ham med beskeden om, at han var dette års prismodtager.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg ved han glædede sig meget over det, sagde Jan Pedersen i sin tale.

På banen stod Bos hustru Vibeke Degn Andersen og hans søn Lars Bak Andersen. Midt i al sorgen over Bos tidlige bortgang er det trods alt en glæde i dyb respekt for den person, Bo var, og i taknemmelighed for alt det, han har gjort for sporten, at overrække prisen til Bos kone.

Det var et meget følelsesladet øjeblik, og det blev ikke mindre, da Vibsen (Vibeke Degn Andersen) tog mikrofonen og takkede for prisen.

Copyright Ridehesten.com
Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner