Spændende landsstævne i fuld gang på Riders Cup

06-11-2021 11:58

Annika Knudsen Lorentsen

I denne weekend er der landsstævne i springning på Riders Cup, hvor der er lagt op til et brag af et stævne. Allerede i går gik stævnet i gang med en række klasser, mens det fortsætter både i dag og i morgen, hvor der blandt andet er to S-klasser på programmet

Copyright Ridehesten.com
Signe Mathilde Pedersen og Nanna Z var placeret i gårsdagen 125 cm klasse. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Riders Cup er en flittig stævnearrangør og flere gange om året inviterer de indenfor til lands- og distriktsstævner i springning. Denne weekend er ingen undtagelse, for her er flere af landets springryttere samlet til landsstævne på de gode faciliteter i Herlufmagle. 

Stævnet startede i går med klasser fra LA til MA, og gårsdagens højeste klasse var en 140 cm, som blev vundet af svenske Sara Granquist, mens Søren Møller Rohde med Alegra Ask e. Canstakko/Acord II (opdr. Stutteri Ask A/S) tog andenpladsen. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Anden stævnedag er i fuld gang og i aften kan ryttere og publikum se frem til stævnets ene ud af to S-klasser. Her mødes 16 ekvipager nemlig i en 145 cm-klasse, hvor der er flotte præmier på højkant. 

Igen i morgen rides der en S-klasse og denne gang er højden hævet til hele 150 cm. Her er som det ser ud nu tilmeldt syv ekvipager, som skal kæmpe om sejren i stævnets højeste klasse. 

Start- og resultatlister.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen