Seniorrytterne til EM i springning er nu fundet

04-08-2019 17:28

Britt Carlsen

Umiddelbart efter afgørelsen på seniormesterskabet blev det offentliggjort, hvem landstræner Bo K. Møller har  udtaget til det seniorhold, der skal repræsentere Danmark ved EM i springning 

– Udtagelsen er baseret på sommerens resultater og den stabilitet rytterne har vist, indleder landstræner Bo K. Møller, som har sat navne på det danske hold til EM i springning i Rotterdam om to uger. 
Rytterne er:
Søren Møller Rohde / Todt Un Prince Ask
Kim Kristensen / Albert-K
Andreas Schou / A-Girl
Nikolaj Hein Ruus / Cadillac   
Thomas Sandgaard / Amarone

Der var flere andre ryttere i spil til en plads på holdet, fortæller landstræneren. 13 ryttere har redet Nations Cup for Danmark i år og det er blandt disse holdet er sat. Bo glæder sig over, at der er ved at være en vis bredde i seniorspringtruppen, og det skyldes ikke mindst opbakningen fra hesteejerne, understreger han. 
Omkring målsætningen ved EM håber landstræneren på en top 10 til 12 placering til holdet, og gode, stabile runder af rytterne. Der er ingen tvivl om, at konkurrencen bliver benhård ved dette EM i Rotterdam, hvor flere topnationer som Frankring, England, Irland, Belgien og Italien skal forsøge at sikre sig en af de tre pladser, som giver adgang til OL i Tokyo næste år. 

– Til næste sæson bliver der fuldt fokus på Nations Cup og en mulig oprykning til første division, fortæller Bo K. Møller, og det kræver en sejr i anden division. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen