Sommerens læsning for de helt unge er nu på gaden

04-07-2010 15:14

Maria Schacht

Julinummeret af Ridehesten JUNIOR er nu på gaden, og er helt sikkert rigtig lækker sommerlæsning for de helt unge hesteinteresserede!
Copyright Ridehesten.com
Skynd dig at få fat i det nye nummer af Ridehesten JUNIOR!

I dette nummer af Ridehesten JUNIOR kan du læse om føllet Princess Kay, som mistede sin mor kun få timer efter, at hun var blevet født. Læs om, hvordan hun klarer livet med plejemor og pasning af ejeren, Arne, døgnet rundt. Derudover kan du læse anden del af serien ’Job med heste’, som igen byder på flere arbejdsformer indenfor hesteverdenen. Og du kan læse, hvordan du bliver klar til at starte stævne. Sommeren er en dejlig tid, og i dette nummer af JUNIOR kan du også lære mere om, hvordan du sikkert bader med din pony, og om, hvordan du undgår, at din pony får en solskoldet mule. Læs også om det kæmpestore Morsøstævne, hvor der er flere tusinde starter. Du kan også læse opskriften på en lækker smoothie, og så må du selvfølgelig ikke gå glip af månedens konkurrence, hvor du denne gang kan blive den heldige vinder af en ridehjelm!

Har du ikke abonnement på Ridehesten JUNIOR, så kan du let få det ved at følge linket til abonnementssiden på ridehestenjunior.dk, eller selv finde derhen. Ellers kan du købe bladet i flere butikker!

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner