Skal du med til Blue Hors Dressur- og Følchampionat?

15-06-2024 10:07

Trine Askjær-Jørgensen

Traditionen tro inviterer Blue Hors den 5.-6. juli 2024 til deres årligt tilbagevendende begivenhed, Blue Hors Dressur- og Følchampionat. Det er gratis at deltage, men vigtigt at få sig tilmeldt. Læs mere her

Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 5.-6. juli går det løs med det traditionsrige Blue Hors Dressur- og Følchampionat, der, selvom Blue Hors skalerer ned og flytter til Stutteri Ask i den nærmeste fremtid, i år foregår, som det plejer, i de vante rammer på Korshøjgaard, Tørskindvej 70, 7183 Randbøl.

Konceptet for dressurchampionatet er at give de helt unge 3- og 4-års rideheste efter Blue Hors' hingste en mulighed for at miljøtræne stævneoplevelsen i trygge omgivelser, hvor der ikke sker alt for meget virak omkring dem. Det er også en mulighed for at få en karakter og et fingerpeg om, hvor på udviklingskurven dagsformen og potentialet på ens unghest befinder sig, ligesom stævnet måske endda kan give rytterne en dommerudtalelse at tage afsæt i til den daglige træning.

Copyright Ridehesten.com
I Blue Hors Dressurchampionat bliver 3- og 4-års heste efter Blue Hors-hingste bedømt. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard

Kom og se de unge 3- og 4-års talentfulde heste efter Blue Hors-hingste i kvalifikationen fredag eftermiddag, hvoraf de otte bedste fra hver aldersgruppe går videre til finalen lørdag formiddag.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Lørdag middag begynder følchampionatet, hvor avlere får muligheden for at udstille deres føl efter en Blue Hors-hingst, og et dommerpanel vil bedømme dem.

Dagens bedste hingste- og hoppeføl vil blive præmieret og hyldet sammen med deres avlere.

I forlængelse af følchampionatet afvikler Dansk Varmblod, med opbakning fra både Blue Hors og Randbøl Dressage Academy, også en følauktion lørdag den 6. juli om eftermiddagen/aftenen. Det kan du læse mere om her.

Du kan læse meget mere om dressur- og følchampionatet på Blue Hors' hjemmeside, hvor tilmelding også foregår: bluehors.com. Det er gratis at deltage, men nødvendigt at tilmelde.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Trine Askjær-Jørgensen

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen