Sivebækgaard Horse Show 2011

29-07-2011 09:57

Signe Wiese

Arrangørerne bag stævnet fortæller at pga. ferien er tilmeldingsfristen til Sivebækgaard Horse Show blevet udsat indtil søndag d. 31. juli
Copyright Ridehesten.com
Den regerende Danmarksmester, Thomas Sandgaard, står sammen med springrytter Lars Pederen, bag Sivebækgaard Horse Show. (Foto: Ridehesten.com)

Sivebækgaard Horse Show er et helt nyt landsstævne i springning, der er arrangeret i et samarbejde mellem de to springryttere Thomas Sandgaard og Lars Pedersen. Landsstævnet afholdes d. 11. - 14. august på Thomas Sandgaard og Ditte Mørups ejendom ved Herning. Det er de to springryttere Thomas Sandgaard og Lars Pedersen der er gået sammen om at afholde et landsstævne, hvor kvaliteten er i højsæde, både med hensyn til at sikre optimale forhold for de deltagende heste og ryttere, og for publikum, som arrangørerne lover vil få en oplevelse af dimensioner med ridning på højeste niveau og hvor der vil være deltagelse af både ponyryttere, junior og ungryttere, og nogle af de bedste seniorer. Propositioner og mere info om tilmelding via links til højre.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner