Simon vandt efter tæt omspringning

06-07-2014 17:38

Der var spænding til det sidste i Grand Prixen ved Bækgaarden Horse Festival i dag, hvor fire ryttere måtte i omspringning

Først på dagen blev der afviklet to afdelinger Medium Tour (MB1*), som blev vundet af henholdsvis norske Christine Gjerstad på Quinstano, som var fejlfri i tiden 62,58 sek., og Søren Hedegaard på Højbo’s Casia med nul fejl i tiden 61,96 sek.

Small Tour (LA1*) var også i to afdelinger, som blev vundet af Allan Blomgren på Vendeta med nul fejl i tiden 55,62 sek. og Rikke Andersen på Arola med nul fejl i tiden 56,40 sek.

Herefter var det endelig til for den store Grand Prix S2** (150 cm), hvor især tiden skulle vise sig at blive en udfordring for rytterne. Kun fire ekvipager var fejlfri efter hovedspringningen og måtte ud i en omspringning. Her var Simon Yde på Diblesse først på banen og kom fejlfrit gennem omspringningen i tiden 32,23 sek. Emil Hallundbæk på Catoki fik en ærgerlig nedrivning og endte på fire fejl i tiden 35,06 sek. Søren Knudsen på Dashmir K var også fejlfri, men lidt over et sekund langsommere end Simon i tiden 33,95 sek., og heller ikke Rikke Haastrup Kristensen på Charleston K, som også var fejlfri, kunne komme forbi Simon og Diblesse, men var under et sekund langsommere i tiden 32,99 sek.

Der med gik sejren til Simon Yde på Diblesse, som er ejet af klassens sponsor Zurhaar & Rubb, mens anden-, tredje- og fjerdepladsen gik til henholdsvis Rikke Haastrup Kristensen, Søren Knudsen og Emil Hallundbæk.

Dagen og stævnet blev rundet af med en Large Tour (MA1*), som blev vundet af norske Kine Salomon Knutsvik på Capoeira Z med nul fejl i tiden 61,56 sek.

Se flere resultater HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen