Simons norske sejr

11-05-2014 09:17

Igen lørdag var de danske ryttere med helt fremme ved Drammen Springderby 2014 med i alt 11 placeringer og heraf en enkelt sejr

Copyright Ridehesten.com
Simon Yde - her på Unidin.

Lørdagens klasser ved Drammen Springderby 2014 i Drammen, Norge, startede rigtig godt set med danske øjne, da Simon Yde på Bøgegårdens Quien kom fejlfrit gennem omspringningen i klassens hurtigste tid 36,62 sek. og dermed sikrede sig sejren i den etstjernede Bronze Tour finale (120 cm).

I B-finalen af den trestjernede CSIO Bronze Tour (140 cm) opnåede Isabel Jasmin Kristoffersen på Beckham Røntved en tredjeplads med nul fejl i tiden 63,32 sek.

I den trestjernede CSIO Gold Small Tour finale (140 cm) blev det til en 11. plads til Thomas Dresler på Prado du Reverdy med nul fejl i tiden 81,92 sek., mens Rikke Haastrup Kristensen på Landlyst Coquett kom ind på 12. pladsen i klassen.

Jessica Støvring sikrede sig en placering som nummer seks i den etstjernede Silver Small Tour (120 cm) efter en fejlfri runde i tiden 55,70 sek. på Bellevue. Martin Dinesen Neergaard kom ind på ottendepladsen i klassen med Hamilton.

I den trestjernede CSIO Gold Medium Tour finale (145 cm) blev det til en femteplads til Torben Frandsen på Cybertop med nul fejl i omspringningen i tiden 35,72 sek., mens Rikke Haastrup Kristensen på Charleston K kom ind på en sjetteplads.

Bernt Spangaard-Andersen på Coolio sikrede sig en tredjeplads i Youngster finalen (120/130 cm) med en fejlfri omspringning i tiden 46,23 sek. og i samme klasse blev det til en niendeplads til Jonathan Hvalsøe Saul på Things Madonna.

Dagens sidste danske placering tilfaldt Torben Frandsen på Calvara Z, der sprang sig til en 10. plads i den trestjernede CSIO derby-klasse.

Se flere resultater HER.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen