Danske placeringer i Holland og Belgien

07-07-2017 18:44

Camilla Tiefensee Schrøder

Danske springryttere har hentet flotte resultater hjem på udebane de sidste dage, blandt andet har Simon Yde i dag redet en sejr hjem på Offa CR i Mons Glihn, mens Rikke Belinda Parker og Oh La La har fået en andenplads i Geesteren

Copyright Ridehesten.com
Rikke Belinda Barker og Oh La'La har klaret sig flot i Holland
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den danske springrytter Simon Yde har ind til videre redet sig til tre placeringer ved Horse Pilot Jump Festival i belgiske Mons Glihn, og det er gået bedre dag for dag:

Tirsdag lagde han ud med en tredjeplads på Cherie i CSI2*-klassen på 130 cm. Torsdag blev det til en andenplads på Offa CR i CSI1* på 115 cm, og det lod til at være en god opvarmning for ekvipagen, som fredag endte med at vinde CSI1*-klassen på 130 cm.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved Knokke Hippique Summer Circuit i Belgien er det ind til videre blevet til en tredjeplads for Emil Hallundbæk på Cargranda, som konkurrerede mod 31 andre ekvipager i CSI3*-springning. Han red en fejlfri runde på tiden 68,35.

Tæt løb i Holland
Torsdag blev Rikke Belinda Barker nummer to med Oh La La ved CSI Twente i Geesteren, Holland. De hentede andenpladsen i CSI2* med tiden 29,05 i anden runde, hvor der var meget tæt løb blandt rytterne i toppen. Ekvipagen var således kun 0,05 sekunder hurtigere end den nærmeste konkurrent, hollandske Remco Been.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner