Derbysejr til Martin

05-07-2014 19:33

Det blev Martin Neergaard på Adam L, der her til aften sejrede i den spændende derbyklasse ved Bækgaarden Horse Festival - Martins tredje sejr denne lørdag

Dagen startede med finaler i henholdsvis large, medium, small og pony tour, inden det tætpakkede publikum kunne følge ekvipagernes hæsblæsende dyst i derbyklassen.

Martin Neergaard havde en særdeles god dag på Bækgaarden, da han startede med et snuppe sejren i Large Tour-finalen (MA2**) på Boyzon St. Tropez med nul fejl i tiden 71,16 sek. Senere blev det til endnu en finalesejr, denne gang i Medium Tour (MB2**) på Ballentina SB efter en fejlfri runde i tiden 61,33 sek.

- 140-hesten (Boyzon St. Tropez, red.) er en 8-års, som jeg har redet på et halvt år, og som viser mange kvaliteter, og derfor er det en spændende hest. Den har sprunget rigtig godt hele weekenden og været stabil. Ballentina er en 7-års, som jeg har vundet meget på de sidste 2 år, og er en rigtig fin forsigtig hest. Begge heste var friske i dag, og virkelig på i dag. Så det var perfekt. Er glad for at have de heste fra RC-horses, fortæller en glad Martin Neergaard til Ridehesten.com.

Det blev Simon Yde på Boris, der med en fejlfri runde i tiden 61,68 sek. sejrede i Small Tour-finalen (LA2**).

Pony Tour (MB2**) var opdelt i kat. 1, som blev vundet af Karoline Vistesen Graversen på Bridgewater Opium med fire fejl i tiden 72,42 sek., og kat. 2 og 3, som blev vundet af Mille Albinus Hjermitslev på Janika med nul fejl i tiden 72,46 sek.

Efter en kort pause gik det løs i den store Derby-klasse (MA1*), som traditionen tro havde tiltrukket sig publikums udelte opmærksomhed.

Det blev Martin Neergaard, der satte trumf på ved ikke bare at tage dagens tredje sejr, men endda sejren i Derby-klassen på Adam L. Kun han og Jack Ray Nielsen på Raypawers Heart of Pride var fejlfri i hovedspringningen og måtte derfor ud i en spændende omspringning. Her blev det til otte fejl til Jack Ray Nielsen, mens Martin Neergaard og Adam L kunne nøjes med fire fejl i tiden 51,23 sek. Det blev dermed til sejr til Martin Neergaard foran Jack Ray Nielsen på andenpladsen.

- Hesten er 9 år gammel, og har redet mange klasser, også store klasser. Det er en af de bedste jeg har, og føler at vi er et godt team . Så stolede på at vi kunne klare det. Er ovenud stolt, fortæller Martin Neergaard til Ridehesten.com.

Se flere resultater HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen