Sejr til Clarimo Ask

30-03-2015 09:39

Den svenske toprytter Rolf-Göran Bengtsson, der rider for Stutteri Ask, hentede en Grand Prix-sejr i Spanien på Clarimo Ask - Bengtsson skal have kørt nye heste i stilling til EM da Casall ikke vil blive startet

Copyright Ridehesten.com
Rolf-Göran Bengtsson begyndte at ride Clarimo Ask i 2013 og søndag sejrede parret i 2-stjernet Grand Prix i Spanien.

Rolf-Göran Bengtsson sikrede sig karrierens 45. Grand Prix sejr i Spanien søndag med Clarimo Ask e. Clearway/Caletto II. Klassen havde 49 startende ryttere og i omspringningen med 11 starter var Rolf mere end et sekund hurtigere end tyske Kaya Lüthi/Pret a Tout.

Sidste år indgik Stutteri Ask og den svenske topspringrytter Rolf-Göran Bengtsson og hans forretningspartner Bo Kristoffersen en samarbejdsaftale, hvorfor Stutteri Ask nu er sponsor for rytteren og det er et samarbejde, som i høj grad har været til gensidig gavn og glæde for begge parter

– Vi har indgået en aftale, som i høj grad er til gavn for begge parter, indleder Bo Kristoffersen: – Vi hjælper Stutteri Ask med afsætning af nogle af deres heste, og Rolf (Rolf-Göran Bengtsson, red.) har fået ro i maven, fordi han nu har flere gode heste i stalden. Samarbejdet med Stutteri Ask betyder, at de kan indkøbe nogle særdeles talentfulde heste til Rolf, men samtidig har vi fokus på at indkøbe interessante avlshingste, som kan give noget omsætning i hingsteholdet på Stutteri Ask.

– Samarbejdet fungerer fantastisk, for det er nogle dejlige mennesker vi samarbejder med, både familien Kirk Kristiansen og Søren Møller Nielsen. Vi ved det tager tid at opbygge et nyt hold heste til Rolf, men de heste vi har i stalden nu betyder, at fremtiden ser meget lys ud for Rolf. Han havde sin bedste sæson sidste år, hvor han var topplaceret både i Global Champions Tour og ved WEG i Normandiet, fortæller Bo, som samtidig løfter sløret for, at tophingsten Casall Ask ikke bliver Rolfs partner ved EM i Aachen i år.

– Casall har gået sit sidste championat. Han er 16 år, og vi har besluttet, at han skal bruge sine kræfter på Global Champions Tour, hvor afviklingen passer bedre til en hest på hans alder end et mesterskab over flere dage. Så satser vi i stedet for på, at en af de andre heste i stalden vokser med opgaven i sæsonen – og bliver klar til EM.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen