Lækre springheste i region 3

09-11-2014 16:08

Maria Schacht

Det var absolut høj kvalitet af springheste, der i dag blev fremvist ved egnethedstest i region 3, på stutteri Ask

Med mange høje karakterer, og meget rosende ord fra dommerne, var det en fryd for øjet at være ti egnethedstest i springning i region 3 i dag.

Det så i lang tid spændende ud, da Steen S. Blicher sad på både første- og andenpladsen med henholdsvis Collins og Hecas Catana. Men han måtte, til trods for adskellige 9-taler, se sig slået da Sabine Korfitz Christensen red på banen på den smukke Capona.

 

Resultatet blev altså Sabine Korfitz Christensen på Capona e. Cantoblanco/Bøgegårdens Apollo, avlet af Peder Frederiksen og ejet af Jesper Meyenburg. De fik altså 9,5 for både teknik, galop og kapacitet, og 9 for ridelighed.

Andenpladsen gik således til Steen S. Blicher på Hecas Catana e. Catoki/Landor S, avlet og ejet af Finn og Marianne Tschernja. De fik 9,5 for teknik og kapacitet, 9 for galop og 8 for ridelighed.

Trejdepladsen gik også til Steen S. Blicher, denne gang på Collins e. Clinton I/Carano, avlet af Laura Frost og ejet af Susanne og Søren S. Blicher. De fik 9 for teknik, galop og kapacitet og 8,5 for ridelighed. 

Se resultatet her

Se billeder fra egnethedstesten i næste uge!

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner