Sejr i Special til Agnete

02-02-2014 21:04

Ved landsstævnet i Hjallerup Grand Prix-debuterede Agnete Kirk Thinggaard med en sejr - i Esbjerg blev det nok en sejr her til aften i Grand Prix Special

Landsstævnet i Esbjerg og Omegns Rideklub er nu afsluttet med en sejr i Grand Prix Special til Agnete Kirk Thinggaard og herlige Jojo AZ. Specialeprogrammet egner sig også godt Jojo AZ sikre piaffe og passage, som vises særdeles taktfast og med flot løft. Agnete, der tidligere har redet på landsholdet som ungdomsrytter, er nu stærkt på vej tilbage i sporten som senior, og hendes smukke opstilling og diskrete hjælpere i samspil med hestens arbejds- og samarbejdsvilje gør parret til en fornøjelse at se på en dressurbane. Sejren kom i hus med 71,11% foran Lena Leschly Åmand og Gørklintgårds Fanero e. Olympic Ferro der opnåede 69,771 - også en ekvipage, som man kan holde øje med efter de bl.a. også opnåede en sejr i intermediaire II ved landsstævnet på Blue Hors i november.

 I Intermediaire I blev det til sejr til Camilla Ahlers Pedersen og Heslegårds Robert foran lørdagens vinder af Svær Intermediaire Jim Rasmussen og Donna Chiemena og med Charlotte Kjær Jacobsen og Dankeschön på tredjepladsen.

MA2 blev i dag vundet af Marie Louise Andersen og Lipton V e. Lobster foran Charlotte Heering og Bufanco og med Michala Mejlgaard Jensen/Uno på tredjepladsen.

Se resultater af stævnet her

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen