Hjemmebanesejr på Hovgaard

21-06-2014 06:18

Landsstævnet i Hovgaard Rideklub har lagt fra land med PRI-klasser, hvor Karoline Rohmann udnyttede hjemmebanefordelen fuldt ud og snuppede en af sejrene


 

For allerførste gang holder Hovgaard Rideklub landsstævne, og det blev standsmæssigt skudt i gang med  PRI-klasser.

Hos I'erne var der to PRI-klasser. De højeste procenter blev redet hjem af Karoline Rohmann og Top Karetino
, der fik 73,208 procent. På andenpladsen i klassen kom Anne Sofie Schurmann Thomasen og Victory e. Vincente/ FS Pour L'Amour - med 69,792 procent - og på tredjepladsen Caroline Sønderup og Algecirás Kærlund e. Manitu N/ Cansas med 68,708. 

- Jeg er rigtig godt tilfreds med min præstation - jeg havde meget mere styr på ham, end jeg havde ved sidste stævne, og jeg kunne ride mere afslappet på banen. Jeg fik en super fin tur, med kun een stor fejl. Han kom til at changere efter en galopøgning, men ellers super fint program, siger Karoline Rohmann efter sin sejr og fortsætter:

- Det, der var rigtig godt inde på banen i dag, var at jeg kunne holde takten i ham hele programmet igennem - det har været svært for mig at ride ind i et program, hvor man skal kunne holde samme bæring i alle øvelser, siger hun.

Karoline Rohmann er datter af Dorte Rohmann, der har Hovgaard - hvor Hovgaard Rideklub har hjemme.

- Jeg er på hjemmebane, og det er bare rigtig skønt! Karetino kan godt finde på at kigge, så det var super fint, at jeg lige kunne øve på banen nogle dage før.

Hos de andre I'ere løb Malene Rønhoff Gejl og Lynet e. Golden Empire/ Marchi med sejren, og dét med 68,875 procent, efterfulgt af Marie Amalie Müller på Vasehøjs Kashi e. Bohøjgaards Mirage/ Darino og Laura J. Rasmussen på Hedemand's Megare e. Chamberlain/ Fadjec Ox. De to sidstnævnte red 68,5 og 68,438 procent.

En kategori nede hed vinderen Caroline Falkenskov på Traemer e. Trentino/ FS Pour L'Amour. De fik 69,875 procent. Nummer to fik 68,062 procent - det drejede sig om Julie Stacey Jensen og Little Sky - og nummer tre 66,625 procent. Sidstnævnte var Annica Frederiksen og Tony e. Catamaran/Maam Hill.

Se alle resultater fra Hovgaard her.
 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen