Hovgaard Rideklub klar til ECCO Cup

16-05-2017 14:24

I weekenden mødes nogle af Danmarks bedste unge dressurryttere hos Hovgaard Rideklub (HRS) på Fyn, når klubben er vært for anden kvalifikation af ECCO Cup for pony-, junior-, ung- og U25-ryttere

Copyright Ridehesten.com
Malou Ruby Damkjær og Picasso.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Kvalifikationen i Hovgaard Rideklub rides over to dage, lørdag og søndag, og knap 100 dressurtalenter er til start i de fem klasser. Der er fri entre hele weekenden, og har du mulighed for at tage turen til Fyn, er der rig lejlighed til at opleve ungdomsdressur på højt niveau. Det er også muligt at følge turneringen live direkte på Zibrasport.dk.

Knap 100 ekvipager til start
Der bliver kæmpet hårdt for de eftertragtede point i ECCO Cup i weekenden, når både pony,- junior- og ungryttere samt U25-ryttere rider om point på Fyn. I klassen for kat. II- ponyer har 25 ekvipager meldt til start, mens der i klassen for kat. I-ponyer er 21 ekvipager på startlisten. I juniorernes ECCO Cup er 28 meldt til start, mens 18 dressurtalenter skal på banen i ungrytternes klasse. I U25 klassen er der seks ekvipager til start.

Klasserne starter lørdag kl. 8.00, og gældende for junior- og ungryttere er, at de 15 bedste fra lørdagens klasse går videre til søndagens kür. Hos kat. I-ponyerne er det de 18 bedste ekvipager fra førstedagen, der er videre til søndagens kür, og hos kat II-ponyerne er det de bedste 12 ekvipager, der skal ride kür søndag. I cuppen for U25 går alle ekvipager videre til küren.

Nyheden fortsætter efter annoncen

ECCO Cup – for talentudviklingens skyld 
Formålet med ECCO Cup er at fremme den danske elite inden for dressursporten, så ekvipagerne kan dygtiggøre sig mod internationalt niveau. ECCO Cuppen strækker sig fra kat. II-ponyer til U25 Grand Prix, hvilket skal sikre en rød tråd i de unge talenters udvikling og karriere. ECCO Cup rides årligt over tre kvalifikationsrunder og en finale. Finalestævnet er den 1.- 3. december 2017 på Middelfart Ridecenter. 

Kvalificeret til finalerunden er de 15 Kat. I og 10 Kat. II ekvipager, der har opnået flest point efter de tre kvalifikationsrunder. Kvalificeret til finalerunderne for juniorer og ungryttere er de 15 ekvipager, der har opnået flest point efter de tre kvalifikationsrunder. For både ponyer, juniorer og ungryttere gælder det, at man skal have redet andendagens finale ved minimum to af kvalifikationsstævnerne. Kvalificeret til U25 finalerunden er de 10 ekvipager, der har opnået flest point efter de tre kvalifikationsrunder.

DRF/

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen