Tid til Jackpotrunden i ECCO Cup for pony

06-10-2021 15:13

Christine Krogh Frausing
Skribent

I denne weekend afholdes tredje og sidste kvalifikation af ECCO Cup turneringen på Solrød Rideklub. Udover ECCO Cup, afholdes der PRI og PRT som almindelige klasser 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag tager Solrød Rideklub imod de første ponyer, i det at ponyer som skal gå klassen i morgen, ankommer i dag. Herefter kommer de resterende ponyer i morgen, når de skal konkurrere ved den sidste kvalifikation af ECCO Cup. 

Det er på nuværende tidspunkt Josephine Gert Nielsen og Timms My Fritz der fører turneringen for kategori 2 ponyer, og Karla Marillo Skov der ligger i spidsen for kategori 1 ponyer. 

Landsstævnet byder både på ECCO Cup samt almindelige PRI og PRT klasser. Der bliver altså masser af ponydressur i weekenden, når den Øst-sjællandske klub slår dørene op. Se startlister her.

Copyright Ridehesten.com
Karla Marillo Skov. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Mange kategori 1 ponyer stiller til start

Nyheden fortsætter efter annoncen

Solrød Rideklub har meldt ud, at de har været nødsaget til at dele første runde af ECCO Cup for kategori 1 over to dage. Det betyder at der er 17 kategori 1 ponyer der skal ride fredag, og 18 der skal ride lørdag. Herefter afholdes der søndag en A- og en B-Finale, hvor rytterne skal ride deres kür. 

Den store ECCO Cup finale afholdes på Blue Hors d. 25-28 november, hvor de 15 bedste ekvipager for kategori 1, og de 10 bedste ekvipager for kategori 2, mødes til et storslået finalestævne. 

Tredje kvalifikation er den vigtige

Den tredje Kvalifikation af ECCO Cup for ponyer, også kaldt Jackpotrunden, er absolut vigtig. Her indtjener man nemlig dobbeltpoint, så der er i den grad mulighed for at vende op og ned på den nuværende stilling. 

Læs mere om turneringen her 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen