Victoria Vallentin er nordisk mester

28-06-2014 15:07

Lørdag formiddag var tre danske juniorer i ilden i kür-finalen ved NM i dressur i Kristiansand i Norge - individuelt guld gik til Victoria Vallentin

Copyright Ridehesten.com
Victoria Vallentin.

Lørdag formiddag var tre danske juniorer i ilden i kür-finalen ved NM i dressur i Kristiansand i Norge. Victoria Vallentin røg helt til tops og sikrede sig guldet, mens Laura Hviid blev nr. 4 og Maria Christensen nr. 6. Torsdag fik de danske juniorer sølv i holdmesterskabet.

Maria Christensen og Samarant var første danske ekvipage, der skulle vise sin kür på NM-banen, og det blev til et resultat på 68,600 % til parret. Næste dansker var Victoria Vallentin på Geisha, og den danske topekvipage skuffede ikke med et kürprogram, som dommerne belønnede med hele 75,950 %. Sidste danske indslag var Laura Hviid og Denzel, som leverede en flot kür til 70,300 %.

Ingen af konkurrenterne kunne matche Victoria og Geishas resultat, og dermed kunne guldmedaljen fortjent hænges om halsen på den dygtige danske rytter. Sølvet gik til Carina Brynildsen fra Norge på Shiraz Black, mens hendes landskvinde Alexandra Gamlemshaug Andresen på Belamour fik bronze. Laura og Denzel blev nr. 4, mens Maria og Samarant blev nr. 6.

Kilde: DRF.

Info

Seks nordiske mesterskaber i Kristiansand
De nordisk/baltiske mesterskaber i dressur og paradressur afvikles frem til søndag i Kristiansand i Norge, og Danmark er repræsenteret på alle fronter – nemlig i dressur for seniorer, ungryttere, juniorer og ponyer (kat. I og II), samt i paradressur i hhv. grad II, III og IV.
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen