Schou topplaceret i GCL og LGCT

30-06-2024 15:11

Trine Askjær-Jørgensen

VIDEO: I den niende afdeling af Global Champions League og den syvende af Longines Global Champions Tour, som denne weekend finder sted i Stockholm, Sverige, har Andreas Schou redet sig til tre topplaceringer med tre fejlfrie runder og kun et enkelt nedslag

Nyheden fortsætter efter annoncen

Denne weekend er der et stort, internationalt springstævne i Stockholm, Sverige, med de populære turneringer Longines Global Champions Tour og Global Champions League, der er henholdsvis en individuel- og en holdkonkurrence for verdens bedste ryttere og heste.

I den 5-stjernede Global Champions League var danske Andreas Schou i går til start repræsenterende sit hold, Istanbul Warriors. Med den 10-årige, brune hingst Billy Matador e. Billy Mexico/ Animo red han fejlfrit i i tiden 73,14 sek. i den første runde af GCL, som gik i 155 centimers højde, hvilket placerede dem som nr. 7 individuelt og sikrede, at holdet gik videre til anden runde som nr. 4.

I den anden runde, som gik i 160 cm, var parret endnu bedre. De red nemlig endnu en fejlfri runde, denne gang i tiden 69,89 sek., og blev nr. 4. Anden runde blev vundet af ingen ringere end den regerende verdensmester, svenske Henrik von Eckermann med King Edward.

Her til middag har Schou og Billy Matador været til start i den individuelle konkurrence, Longines Global Champions Tour. Parret red fejlfrit i hovedrunden i tiden 73,69 sek., og i omspringningen blev der et enkelt nedslag i tiden 45,39 sek., men det var alligevel nok til at sikre dem en flot femteplads i det stærke felt og en gevinst på 30.000 euro.

I eftermiddag kommer Schou til start med den 9-årige hoppe Daily's Beauty PS e. Diatendro/ Baloubet du Rouet i CSI5* 150 cm, hvor det skal blive spændende at følge ham.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Stævnets start- og resultatlister.

Video af Schou og Billy Matadors anden runde i GCL i går:

 

Fakta
Om Global Champions League

Global Champions League (GCL) er et banebrydende koncept indenfor springning og har vokset sig til at være en populær sportsserie siden lanceringen i 2016 som en del af Longines Global Champions Tour-konkurrencen.

Global Champions League samler for første gang en fantastisk blanding af verdens bedste ryttere fra forskellige lande på samme hold samt talentfulde U25-ryttere.

Konkurrencen kommer sammen med Longines Global Champions Tour forbi tre kontinenter, 13 lande, 16 destinationer og har mere end €36 millioner i præmiepenge.

Fold up
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen