Mathias Nørheden viser topform i Herning

10-03-2022 23:14

Annika Knudsen Lorentsen

Mathias Nørheden Johansen er hjemme i Danmark på visit fra Tyskland, og han viser rigtig godt form, hvor han i dag har redet fire nulrunder og slutter af med en sejr i 145 cm-klassen

Copyright Ridehesten.com
Mathias Nørheden Johansen i sadlen på Accolade. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Mathias Nørheden Johansen er til daglig ansat som rytter i Tyskland, men i denne uge er han i Danmark for at deltage ved Dansk Varmblods Hingstekåring, hvor han har fire heste med. 

Han har i dag været til start på alle fire heste, og redet fejlfrit i alle sine runder. I to af klasserne er han blevet topplaceret, hvor han sluttede dagen af med en sejr i 145 cm-klassen ud af 58 ekvipager. Han red hoppen Accolade e. Chacco-Blue/ Germus R, som han kunne ride i mål i den hurtigste tid, og dermed slog han topnavne som svenske Jens Fredricson og tyske Casten-Otto Nagel, som ligeledes red fejlfrit i dag. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Mathias var eneste dansker der lykkedes med at ride sig ind i toppen af klassen, men Renée Ulvsbjerg red også Celeste Balslev e. Conthargos/ Con Air 7 (opdr. Fuglesangsgård) til en placering. De endte som nr. 12. 

De danske ryttere Lars Bak Andersen, Laura Baaring Kjærgaard, Frederikke Svendgaard og Robin Grauff-Jacobsen red ligeledes fejlfrit i klassen, men endte udenfor placering. 

Resultat fra klassen.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen