Schou rykker op på verdensrangliste

04-08-2022 12:11

Christine Krogh Frausing
Skribent

Andreas Schou er i rivende fremgang for tiden, og efter FEI's verdensrangliste blev opdateret d. 1 august, fremgår han på side 1 af ranglisten

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou og Independent (SWB). Foto: Ridehesten.com/Anette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Andreas Schou, der sidste år repræsenterede Danmark ved OL i ridebanespringning, er netop rykket i top 50 på verdensranglisten, og han er dermed også kommet på side 1, af FEI's Longines Rankinglist. 

Andreas Schou er én af de ryttere der skal repræsentere Danmark i denne måned, når der afholdes VM i Herning. Det skal han sammen med Lars Bak Andersen, Linnea Ericsson-Carey, Rikke Barker og Emil Hallundbæk. Andreas er dog højest placeret på verdenranglisten, da han netop har indtaget placeringen som nr. 37. Andreas lå tidligere nr. 53. 

Det tyder altså godt for den danske rytter, her kort inden afholdelse af VM i Ridebanespringning i Herning.

I sidste uge talte Ridehesten om hans mål ved VM, i den individuelle konkurrence:

Nyheden fortsætter efter annoncen

– For mit vedkommende, så drømmer jeg om at nå finalen. Kan jeg nå det mål, så er målet at ende i top-10, og er man i top-10, så er man ikke langt fra, at det er rigtig sjovt, fortæller Andreas, som i år har haft flere heste, der kandiderede til at være hans hest ved VM på hjemmebane. 

– Jeg har gerne villet have Independent kørt i stilling, hvis der skulle blive problemer med Darc de Lux, siger Andreas, som har besluttet at ride Darc de Lux til VM.

Darc de Lux e. Darco/Contender var hesten som Andreas Schou red OL i Tokyo på sidste år, og også hesten han havde med til EM i Riesenbeck sidste år. Andreas er desuden flere gange blevet placeret i toppen af store Grand Prix-klasser netop med Darc de Lux tidligere på sæsonen. Hans anden hest Independent (swb) e. Diamant de Revel har knap så meget erfaring, men har de seneste måneder imponeret ved blandt andet at vinde den 5-stjernede Grand Prix i Sopot.

 

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing