Sadelkåring i Hjallerup

01-08-2015 23:48

Nanna Nørgaard

I dag startede weekenden på Hjallerup Ridecenter med Region 7 sadelkåring.

Antallet af fremstillede hopper var ikke overvældende ved Dansk Varmblods sadelkåring i Region 7. I alt mødte 19 hopper frem til kåring - heraf 7 i 3-årsholdet. Var der ikke mange heste, så var der til gengæld et rigtigt pænt fremmøde af publikummer, som ud over det gode vejr kunne glæde sig over et velafviklet arrangement med flere velredne og særdeles velgående hopper.

På fløjen i 3-årsholdet gik kat. nr. 702 Feuerrose Macohl e. Fürstesnball/Rosentanz fra Thomas Bach Jensen i Arden. En storrammet, smuk og velproportioneret hoppe kåret i RDH med 8 i helhed og 790 p. Hoppen fik bl.a. 8,5 i ridelighed af testrytter. Som nr. 2 gik kat. nr. 705 Floutrup’s Zakina e. B.H. Zack/Akinos opdrættet og ejet af Puk Floutrup, Erslev, efterfulgt af kat. nr. 707 Zamora Melody e. Zonk/Michellino opdrættet af Sigtenbjerggaard Dressage i Vodskov, ejet af Pia Trane, Vodskov. Begge sidstnævnte hopper ligeledes kåret i RDH med 8 i helhed.

På fløjen i holdet af 4-års og ældre hopper gik kat. nr. 727 Red Diamant e. B.H. Romanov/Dream of Heidelberg opdrættet af Mie Jelle, Helsinge, ejet af Poul Thøgersen i Odder. En imponerende RDH-hoppe med masser af takt og stor kapacitet, hvor hoppen fik 8,5 af såvel dommer som testrytter. Hoppen blev fortjent belønnet med en udtagelse til Dansk Varmblods Eliteskue. Oprangeret som nr. 2 og ligeledes kåret i RDH var den velgående, smukke og feminine Für Elise (kat. nr. 717) e. Fürstenball/Milan ejet og opdrættet af Jan Pedersen, Arden. Für Elise fik bl.a. 8 i ridelighed og kapacitet af såvel dommer som testrytter. På tredjepladsenfulgte endnu en RDH-hoppe nemlig kat. nr. 721 Bilidt’s Gabby e. Prinz K3/Alfarvad Grundgold ll ejet og opdrættet af Heidi Aaen Olesen.

Alle billeder fra weekenden i Hjallerup kan ses i starten af næste uge på Ridehesten.com

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen