Fælles regional bustur til hingstefremvisning

17-03-2018 07:21
Avl

Det er Dansk Varmblods region 1 og 2, der står bag en bustur til Jylland, hvor man skal til hingstefremvisning både hos Helgstrand Dressage og Blue Hors. På vejen fra Sjælland samles der deltagere op på Fyn

Copyright Ridehesten.com
Sidste års hingste fremvisning hos Helgstrand Dressage i Vodskov.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der er snart ingen undskyldning for ikke at komme til Danmarks to største hingsteshows i weekenden den 7. og 8. april, bare fordi man bor på Sjælland eller Fyn. Dansk Varmblods sjællandske regioner 1 og 2 har nemlig sørget for, at en bus (eller flere) kører fra Sjælland (Allerød, Vallensbæk, Ringsted og Slagelse) og samler tilmeldte deltagere op på Fyn.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Turen går den 7. april til Helgstrand Dressage i Vodskov, hvor der er hingstefremvisning  om eftermiddagen samt spisning og fest om aftenen. Efter overnatning i det nordjyske kører selskabet sydpå med Blue Hors i Randbøl som destination, og her venter der endnu en festlig hingstefremvisning, inden bussen igen tager retning af Allerød til aften.

Den festlige avlerweekend i hingstenes tegn kan gøres for små penge, da begge de jyske hingstestationer giver tilskud til bustur og bespisning. Læs meget mere HER og HER.

Copyright Ridehesten.com
Sidste års hingste fremvisning hos Blue Hors i Randbøl.
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen